Hefter

Hefter

Her kan du laste ned hefter for hvert alderstrinn i pdf-format, eller bestille gratis hefter.

Vis og last ned hefter

Velg alderstrinn og målform for å laste ned hefter på bokmål, nynorsk, samisk, engelsk, urdu, arabisk eller somali.

Heftene på samisk, engelsk, arabisk, somali og urdu er tidligere versjoner. Heftene på nynorsk og bokmål er revidert i 2015.

Bestill gratis hefter

Her kan dere bestille gratis hefter til bruk i undervisningen eller lignende. Heftene inneholder det mest grunnleggende av det som står på nettsidene, men ikke alt, og er ment som et supplement til nettsiden. På nettsidene finner dere for eksempel filmer, historier, flere faktabokser og flere oppgaver.

Heftene finnes på både bokmål og nynorsk og vi sender deg så mange som du ønsker.

Merk:
Det kan ta opptil to-tre uker fra bestilling til du mottar heftene.

Dersom du skal bestille hefter for begge alderstrinn eller du ønsker hefter på både bokmål og nynorsk, må du sende inn én bestilling for hvert alderstrinn og hver målform.

Vi vil samtidig gjøre oppmerksom på at vi har noe som heter presentasjonsmodus på nettsiden. Dette er tilgjengelig på alle temasidene, og viser det viktigste innholdet i et aktuelt tema. Presentasjonsmodus er tenkt som et støtteverktøy for lærerne i undervisningen. 

Oppdater Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.