På fleire språk

mån, 04/18/2016 - 13:36 -- gs
Norsk nynorsk

Det er mange aktørar i mange land som ser på Du bestemmer-prosjektet som eit meget godt opplegg for å lære barn og unge om personvern og nettvett. I tillegg til våre eigne omsetjingar, har heile eller delar av undervisningsopplegget faktisk blitt omsett og teke i bruk i meir enn 20 land i Europa og Nord-Amerika.

Her er ei oversikt over nokre av aktørene, samt lenker til dei omsette ressursane der dei er tilgjengelige. Desse tekstane kan nyttast i undervisning av elevar på ulike språk.

Konferanse om trygg nettbruk

Norsk bokmål

Hva gjør du for å bidra til at barn og unge får trygge og gode opplevelser på nett? 9. og 10.februar markeres Safer Internet Day på Røde Kors-huset i Oslo. Da skal det snakkes og diskuteres om barns personvern, blogging, mobbing og alt annet som rører seg i barns netthverdag. Vinner av årets Trygg bruk-pris skal også kåres.

Nye filmer!

Norsk bokmål

I sommer ble det laget to nye filmer om uønskede hendelser på nett for Du bestemmer. Vi håper og tror filmene vil berøre alle som ser dem, og at de vil kunne fungere som et godt grunnlag til videre diskusjon og refleksjon om temaet.

Spennende nyheter på nettsiden

Norsk bokmål

Da vi i vinter spurte hva dere trenger mer av for å undervise i digital dømmekraft, nettvett og personvern, var svaret flere filmer, flere oppgaver og eksempler og flere lærerveiledninger. Vi har hørt på dere, og er derfor veldig stolte over å kunne presentere flunkende nytt og oppdatert innhold på Dubestemmer.no.

Welcome to dubestemmer.no!

Engelsk

We are happy to welcome you to our web site. At dubestemmer.no you will find interesting facts, stories, exercises and videos about privacy and digital responsibility. We hope you take a few minutes to browse around, and welcome feedback should you have any comments on the content or presentation.

Sider